Visste du dette

Visste du dette...

Du kan spare 2500 kr/reiser i riktig reisekort. Vi gjorde en kort sammenligning av kostnadene på en oversjøisk tur for en familie. Vi sammenlignet to ulike kort, ett spesielt egnet for reise.

Familien på fire betalt flytur i Sverige. Boligen, restaurant måltider og andre aktiviteter, de betalte med kortet i utlandet. Forskjellen på de totale kostnadene var ca 2500 dollar når vi sammenlignet valuta premie, tilbaketrekking avgifter, årsavgift og forsikring kort. I tillegg fikk familien en bonus på 500 kroner, som det bedre reisekort ga 1 % rabatt på alle kjøp.

Klikk her for å spare penger, velge riktig kort for din reise i Kortio.no!

Visste du dette...

Du kan tjene poeng hver gang du handler og tjene opp til 5000kr/år med rett kort . Noen kort gir deg en bonus på opp til 5 % på alt du kjøper .

Klikk her for å finne det riktige kortet med bonus for Kortio.no!

Visste du dette...

Retten kortet gir deg den beste forsikringen når shopping , reise eller bestille hendelser . Alt du trenger å gjøre er å betale den riktige kortet !

Klikk her for å finne det riktige kortet med den beste forsikring på Kortio.no!

Visste du dette...

Med de riktige kortene , kan du dele store kjøp i to måneder uten ekstra kostnad. Du får alltid opp til 30-60 dager å betale for kjøpene på uten rente! Deretter tilbyr et par korte avdrag planer med flere rentefrie måneder.

Klikk her for å finne den riktige kortet for deg på Kortio.no!