Om Kortio.no

Kredittkort er bra!

Vi i Kortio mener flere burde forstå fordelene med å bruke kredittkort, og ikke minst, finne et kort som er tilpasset nettopp for deg . Vi vet at det er en mening som skiller seg litt ut, så vi ønsker å presentere noen gode argumenter for vår mening,

- Hvis du betaler med kredittkort kan du få opp til 60 dagers rentefri kreditt. Noen kort har heller ingen årlig avgift, slik at du låner penger fra banken - gratis!

- Betaler du reisen med et kredittkort, er du forsikret med markedets ledende forsikring og avbestillingsforsikring. Ikke flere kjøp av ny forsikring for hver tur du bestiller, den er en del av kortet!

- Mange kredittkort gir deg en refusjon når du betaler med det. Du får penger tilbake på alt du kjøper!

Det er flere fordeler som du kan oppdage hvis du begynner å sammenligne kredittkortenes vilkår. Dessverre er det litt av en jungel å finne det riktige kortet for deg blant alle kredittkort. Derfor har kortio.no gjort det enklere for våre kunder med vår samling av alle korts vilkår på ett sted. Videre kan du søke om kortet du velger direkte på kortio.no!

Er det noen ulemper for kort?

Ja, selvfølgelig. Hver måned kommer en regning som du må betale, det vil du ikke komme unna. Men hvis du har valgt riktig kort og betaler regningen i tide, såer det bare fordeler. Hvis du ikke betaler hele regningen med en gang, kan du dele betaling. Da må du betale renter på det resterende beløpet.

Hvem er vi?

Kortio ble dannet i 2013 med mål om å hjelpe forbrukerne å finne sin vei gjennom den stadig voksende kredittmarkedet. Vi er uavhengige mellomledd som er helt løsrevet fra kortutstedere. Med lang erfaring i å kommunisere personlige finansielle tjenester ved hjelp av internett som utgangspunkt, formidler vi din kortsøknad til den valgte banken eller kredittinstitusjonen. Først, la oss hjelpe deg å finne riktig kort for din økonomiske situasjon og livsstil.

Søknad

Kortios tjenester er helt gratis for deg som kunde. Les også våre spørsmål og svar for å øke din kunnskap om hvordan å få det beste ut av det kortet du velger!

Har du spørsmål til oss?

Vennligst kontakt oss på info@kortio.se