Vilkår

Behandling av personopplysninger

Den personlige informasjonen du gir på Kortio via Internett, telefon eller post registreres i vår kundedatabase og brukes til administrasjon og gjennomgang av kortsøknaden. Før vi sender din søknad til relevante banker foretar vi en kredittsjekk begrenset til innhenting av informasjon om eventuelle betalingsanmerkninger. Dette for å sikre at du er kvalifisert for å søke om kort hos våre samarbeidende banker. Kredittsjekken foretas av kredittopplysningsbyrået Experian. I tillegg til den begrensede kredittsjekken som Kortio foretar, vil bankene som mottar din søknad også foreta en egen fullstendig kredittsjekk. Gjenpartsbrevet sendes til deg pr post, e-post eller SMS. Personnummer må være registrert for å forsikre oss om din identitet for å vurdere kredittrisikoen. Kortio formidler bare informasjonen sammen med kredittvurderingen til den valgte kortutsteder.

Dataene kan bli brukt til markeds- og kundeanalyser, overvåking og utvikling av Kortios tjenester. Kortio eller Kortios partner kan i fremtiden kontakte deg som tidligere bruker av Kortios tjenester med informasjon om nye tjenester og tilbud. Ved å bruke Kortios tjenester, samtykker du i at dine personlige data blir behandlet som ovenfor.

Samtykke til kredittsjekk

Jeg samtykker til at kortsøknad og kredittopplysninger kan sendes via Internett til den angitte kortutsteder. Jeg forstår at kredittopplysninger er innhentet og at arbeidsgiver kan bli kontaktet av banken. Jeg er også klar over at Kortio ikke tar noen endelig kredittavgjørelse.

Begrensning av ansvar

Kortio er ikke ansvarlig for skade på grunn av norsk eller utenlandsk myndighet, krigshandlinger, streik, blokader, boikott, lockout eller andre lignende omstendigheter. Tapene i andre tilfeller vil ikke bli erstattet av Kortio hvis det handlet aktsomt. Kortio ikke ansvarlig under noen omstendigheter for følgeskader. Hvis informasjonen du har angitt i søknaden må rettes opp, og dette gjør at din sak til kortutsteder er forsinket, garanterer verken Kortio eller kortutsteder at kortpriser og tilbudet som angitt ved søknadstidspunktet fortsatt er gyldig. Kortio arbeider aktivt med å oppdatere vilkårene og detaljer om alle kortene på markedet, men kan ikke alltid garantere informasjonen når justeringer hele tiden oppstår.